Coș cumpărături

No products in the cart.

Transport GRATUIT la comenzile de minim 250 Lei platite online cu cardul.

Magazin Cart0 Personalizat Personalizat

Politica de retur

Dacă aveţi o problemă cu un produs comandat de la noi, care nu a fost rezolvată de către Departamentul Tehnic sau de către Departamentul Vanzări, aveți posibilitatea de a returna produsul. Primul pas este completarea acestui formular de returnare.

Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

La orice retur efectuat de către client, clientul trebuie sa-și asume plata returului și de asemenea taxa de verificare colet.

Potrivit OUG nr. 34/2014, Cumpărătorul are dreptul ca în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii să returneze produsul / produsele comandat(e).

În acest scop, trebuie să notifici Confortultau.ro în scris, prin email la adresa contact@confortultau.ro, asupra intenției tale de a returna produsul / produsele achiziționat(e), fără obligativitatea invocării unui motiv anume. În cazul nerespectării condițiilor de mai sus, Confortultau.ro poate refuza returul produsului / produselor.

Confortultau.ro are obligația să returneze contravaloarea produsului / produselor în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului / produselor returnat(e).

Informațiile necesare ce trebuie furnizate Confortultau.ro pentru retur sunt următoarele:

  • nume, prenume
  • adresa postală
  • adresa de email
  • numărul de telefon
  • numărul comenzii
  • modalitatea de plată dorita pentru restituirea sumei (datele contului bancar)
  • motivul returului (opțional; informația va fi folosită pentru îmbunătațirea serviciilor Confortultau).

Livrarea returului se va face printr-un serviciu de curierat ales de tine, iar toate taxele de transport vor fi în sarcina ta. Nu acceptăm colete cu ramburs. Nu ne asumăm răspunderea pentru coletele care ajung deteriorate la adresa indicată pentru retur, din cauza ambalării necorespunzătoare.

Adresa pentru trimiterea returului:

ONLINE STAR CONFORT SRL, Str.Poporului, NR.47, bl.4, ap.4,sc.A, et.Parter, Medgidia, Constanta / 905600

În cazul în care la livrare constați că produsul / produsele este / sunt nefuncțional(e) sau prezintă vicii de fabricație, poți cere înlocuirea acestuia / acestora sau returnarea imediată a sumelor deja încasate de Confortultau.ro, fără alte despăgubiri. În acest scop, trebuie să notifici în scris Confortultau.ro, prin email contact@confortultau.ro sau la comenzi@confortultau.ro în termen de 48 de ore de la primirea comenzii. Conform legislației în vigoare, returul este aplicabil doar clienților persoane fizice. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate. Produsele se pot returna doar dacă se află în aceleași condiții în care au fost primite, nu sunt deteriorate și nu prezintă semne de uzură (de preferat în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele ce le-au însoțit).

Informaţii despre comandă