Coș cumpărături

No products in the cart.

Transport GRATUIT la comenzile de minim 250 Lei platite online cu cardul.

Magazin Cart0 Personalizat Personalizat

Top lenjerii de pat pe care le poți face cadou

Top lenjerii de pat pe care le poți face cadou

Să faci un cadou poate să fie o sarcină foarte complicată: nu știi niciodată ce își dorește persoana cadorisită cu adevărat și îți e jenă să întrebi direct și vrei să oferi ceva ce să poată folosi cu adevărat. 

O propunere pentru a face această decizie este oferirea unei lenjerii de pat, întrucât este un cadou drăguț și practic, de care oricine are nevoie și care va fi folosit pentru o perioadă lungă de timp dacă este de calitate.

Pentru a te ajuta, am făcut o listă cu modele de lenjerii de pat pe care le poți oferi cadou în diverse ocazii funcție de persoana căreia vrei să-i faci ziua mai frumoasă: 

Pentru un copil

Pentru familiile cu copil mic propunem un cadou inedit și creativ prin acest model de lenjerie de pat din 4 piese. Modelul aduce o pată de culoare în camera oricărui copil și va imprima celui mic inspirație și chef de viață,
 Bumbacul finet din care este confecționat materialul va ține căldura în patul celui mic în nopțile reci, fără să creeze un efect de seră și fără a transpira.
Culoarea verde și portocaliu îl face potrivit pentru camerele vopsite în nuanțe de crem, bej sau maro, deci sfatul nostru este să ții cont de acest lucru atunci când te hotărăști să faci această achiziție.

Link de unde îl poți achiziționa?
https://confortultau.ro/Lenjerii-de-pat-1-Persoana/Lenjerie-de-pat-1-persoana-4-piese-bumbac-finet-cod-JD1P04

Pentru un burlac

Crede-ne pe cuvânt: prietenul tău proaspăt mutat singur întâmpină o serie de probleme aferente locuitului și întreținutului pe cont propriu, iar lenjeriile de pat fac parte din această serie. El va avea nevoie de cât mai multe astfel de lenjerii deoarece spălatul rufelor este un domeniu de activitate nou pentru el și s-ar putea să nu îl stăpânească prea bine încă de la început. 

Pentru el propunem o lenjerie de pat pentru o persoană alcătuită din 4 piese, având un print interesant și îndrăzneț. 

Culoarea bleumarin face casă bună cu nuanțe de gri pe pat sau pe pereți, dar se potrivește perfect și lângă culoarea alb sau diverse nuanțe de bej, culori des întâlnite în camerele bărbaților.

Grăbește-te, produsul este acum la 44% reducere pe site la linkul acesta?

https://confortultau.ro/Lenjerii-de-pat-1-Persoana/Lenjerie-de-pat-1-persoana-4-piese-bumbac-finet-cod-JD1P06

Pentru un cuplu

Lenjeria Cocolino pentru pat dublu constituie un cadou de casă nouă mai mult decât potrivit pentru cuplurile proaspăt mutate împreună, dar nu numai. Motivele cu inimi le vor aminti mereu că iubirea este temelia relației lor, iar materialul pufos și confortabil din care este confecționată lenjeria le va oferi un somn liniștit și clipe de neuitat în pat. 

Combinația cromatică negru-roșu-alb este potrivită în orice cameră, iar reducerea de 50% disponibilă pe site o face o afacere de nerefuzat.

Stocul este limitat, așa că merită să te grăbești?

https://confortultau.ro/Lenjerii-de-pat-COCOLINO/lenjerii-cocolino-6-piese/LC6P06

Pentru o femeie sofisticată

Un model ușor de integrat în camera oricărei femei datorită culorii roșii care merge foarte bine pe langa orice culoare care de obicei predomină camere feminine: roz pal, bej, alb.

Lenjeria de pat conține 6 piese pentru o armonie vizuală în dormitor, iar materialul este același bumbac finet care asigură confortul somnului pe toată durata anului.

Acest model este acum la ofertă, iar la o lenjerie comandată primiți una CADOU.

Link de unde îl poți achiziționa?

https://confortultau.ro/oferta/Lenjerie-de-pat-6-piese-bumbac-finet-MD6P15

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.